Uppladdning inför fettisdagen

Idag har jag lyssnat på P3, spelat Betapet, klickat runt på lyckobloggar och inspirerats av hundratals recept. Jag har kommit fram till att livet är för kort för att slösas bort. Men ändå har det varit svårt att hålla god min idag. Jag behöver en paus. Bara en vecka kvar tills jag är hemma. Skönt.

Imorgon blir det fik och god mat är helgens röda tråd. Jag ska minsann baka semlor på söndag också. Något som pappan har bönat och bett om i nästan varje dag i en månad. Men faktum är att, hade jag varit i hans läge och inte ätit semlor på tre år så hade jag nog gjort samma sak. Jag hade dock planerat att baka semlor långt innan det, mestadels för mig själv. För semlor måste ju ändå vara ett av de bästa bakverken som finns?! Men de är ju totala fettbomber, så att de bara äts en viss period om året kanske är bra ändå. Semlor alltså, jag dreglar typ när jag tänker på det...

Här är för övrigt en bild på saffranssemlor som finaste Sandra bakade vid jul som hon, jag och min kära bror avnjöt. TVÅ VAR alltså. Notera att detta var ganska precis efter att vi, till middag, hade ätit två dippar + hemmagjord guacamole tillsammans med grönsaker, bestående av en hel blomkål, en burk minimajs, en hel gurka, morötter, (champinjoner om jag minns rätt?) och chips. Helt. Sjukt. Men jag kan inte annat än att sätta en gödan-stämpel på det hela. Och den mesta grädden är förresten spritsad av mig, första gången jag spritsar, så därför ser vissa väldigt fula ut. Have a good one!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0