Joyeux anniversaire!

Detta inlägg är tillägnat min kära sven-bertil, a.k.a ANDREA AGGESTÅL för att hon fyller 19 år idag!! Så har ni vägarna förbi, tveka inte att gratta denna undersköna pingla!


Grattis underbara bästa Andrea! <3

Kommentarer
Postat av: Janne

Hej Jassi. Ursäkta att jag inte kommenterat din blogg på några dagar, jag har fullt upp med att tömma min lägenhet. Pelle sa att du kallar mig för Tetris-gubben och det stämmer, jag har fyllt tre rum på nya kontoret, slängt massor och ändå finns gods inpressat. På måndag ska allt vara klart. Jag var till Benji idag för första gången, mysig lägenhet de har med fin utsikt, lite svindelkänsla på balkongen dock. Några kommentater till det du skrivit senaste veckan; jag har också lite bananfobi, höll på kväva mig som barn, trula in en hel banan i nyllet. Svara på inlägg kan du väl, in den mån du ids, göra direkt i inläggen, dvs nästkommande inlägg, men du behöver inte gå bakåt, det gäller för oss som läser att skriva kommentar, som jag gör nu, i din senaste blogg. Bära baguetter, ja, det är roligt, fastnar i bussdörrar och sådant, smiskar till gatutidningsgubbar med brödet osv. Ambulanssirenser, ja, samma när vi var i Budapest, hela tiden, fattar inte, störandet. En fråga om barnen; är de mestadels gulliga eller har de hänt att de gått på dina nerver? Vi har haft regn här hela veckan, usch. Omvända Midas har nu gjort sönder diskmaskinen. Om en vecka ska jag åka till Indien, måste hinna med momsen innan...tjaba!

2011-09-23 @ 21:38:16
Postat av: Jasmin

Haha, Tetris-gubben ja! :D

Det är bara att jobba på, jag tror ni hinner.

Jaa, jag säger exakt samma sak! Mysig lägenhet, men läskigt på balkongen.

HAHA, jag visste att hon skulle göra det! Nu är det bara mikron kvar, och sen är allt komplett. Omvänd kung Midas-syndrom...Den var rätt bra va? ;)

Ta mycket bilder i Indien!

2011-09-23 @ 23:15:10
Postat av: Andrea

åhh tack du finaste!

2011-09-24 @ 12:16:53
URL: http://puffmamaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0