Om tio timmar gäller det...

...för då är det körkortsprov! Jag ska inte ljuga och säga att jag inte är nervös, för det är jag! Provet består av 70 frågor varav fem av dem är testfrågor som inte räknas med, lite som på högskoleprovet. Av de 65 frågorna som är kvar ska man ha rätt på minst 52 stycken, d.v.s. 80%. Jag borde klara det, men man vet ju aldrig, jag kanske kraschar på vägen och sen är allt plugg förjäves. Och för att tillåta mig vara lite flickig nu så är jag även lite nervös över att jag ska fota mig inför själva körkortsbilden imorrn också. Hur ska man se ut egentligen? Tillfixad? Alldaglig? Äcklig? Only time will tell, allvarligt talat, för beroende på när jag lyckas kämpa mig upp ur sängen imorrn så är det det som avgör hur mycket tid jag har på mig till att fixa mig.
Tack ännu en gång kära Milla för att jag fått låna alla böcker!

IKEAIKEAIKEAIKEAIKEA

Där var vi idag! :D Det var väldig treflig den!
Nu ska jag hoppa i säng och sova tills min hunger-mätare går ner på rött. Ni som spelar Sims förstår vad jag menar. Tjong i medaljongen, nu sover jag!
Och förresten så tog jag en nostalgitripp och såg "Grodan Boll och Kalle Stropp på Svindlande Äventyr" med fina människor igår. Tror det var de bästa 83 minuterna i mitt tv-tittande liv. Så mycket nostalgi.


Det blir inte bättre än såhär. På en skala mellan ett och tio får den en...elva!

Fräscht!

Igår var jag och bästa Kajsa och klippte oss och fick en ny färg på Sax! Jag ångrar INNERLIGT att vi inte tog före- och efterbilder, för det hade verkligen varit kul... Jag är mycket för det, yet I keep forgetting. Shame on me. Jag blev i alla fall supernöjd med resultatet, och Kajsa blev riktigt fin hon med! Hon färgade en fin kopparbrun färg som matchade fint med hennes gröna ögon. :) Och jag, ja, jag gick lös som vanligt. :D

Idag hade jag en liten utbildningskontroll på körlektionen, och det gick galant. Jag längtar verkligen tills jag har det där körkortet i handen.

Voilà!

I, I, I love little girls, they make me feel so good

Idag var en sån där dag då man tar hand om sig själv. Så jag for iväg till SunTan, solade i 20 min, och sedan när jag kom hem åt jag en halvnyttig fiskgratäng och preppade min fantastiskt gamla men ändå helt okey fungerande mp3-spelare med en massa fin musik, bl.a. en massa Queen, lite Oingo Boingo och en del andra sköna beats. Sen bar jag mig av på en långpromenad och en kort jogg på vägen hem. Jag kunde inte valt en mer perfekt dag. Sen tränade jag lite styrka och stretchade, tog en lång dusch och smörjde in mig med massa goddoftande krämer. Underbart. Nu förtjänar jag att göra vad fan jag vill eftersom jag varit så duktig hela dagen. :D Funderar på om jag ska se film, spela lite Sims 2 eller kanske ta en match i Betapet. Hur som helst så borde det inte ta allt för lång tid, man måste ju få sin skönhetssömn också. :)

Sömnlös i Seattle

Jag har faktiskt aldrig sett den filmen. Man kanske borde göra det, det är väl en klassiker ändå? Nu är det i alla fall jag som är sömnlös. Men inte i Seattle såklart. Jag tycker det är rätt konstigt ändå. jag brukar alltid vara bruden som somnar på en minut. Och när jag lägger mig i sängen och tänker "jag är ju inte ens trött", så somnar jag ändå på fem minuter. Men nån gång måste det väl drabba mig också, tyvärr.

Idag, eller igår om man nu vill se det så, så hjälpte jag till att dona och fixa hos min brorsas och hans kommande sambos (jag tycker det är ett allmänt fult ord för övrigt) nya lägenhet. Det är mycket kvar dock, men det går nog snabbt att fixa. Jag ångrar verkligen att jag inte tog några före-och efterbilder, det hade varit fint att lägga upp.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men jag tror att John Blund glömde mig i natt. Fan för dig. Löneavdrag.

Tjohej!

Så var första inlägget upplagt. Känns ganska skönt faktiskt, efter att äntligen ha hittat ett namn som ingen annan har. Jag är inte direkt supernöjd dock med tanke på att ingen kommer att minnas det. Men det ger ju större chans att ni kära läsare (hallå? finns det några där?) lägger upp den här bloggen på favoriter. ;) Där var jag lite klyftig tycker jag. 

Hur som helst, igår bokade jag flygbiljetterna till Paris med blandade känslor. Dels blev jag taggad, för nu är det verkligen nära. Och dels blev jag väldigt nervös, för jag insåg vad jag verkligen höll på med. Den 12e september bär det av. Då ska jag, 07.35 på morgonen, lyfta mot Stockholm Arlanda. Därefter vidare till Paris där jag landar 13.10. Sen blir det till att vänta på tåget till Charleville-Mézières. Japp. Dit ska jag.

För er som inte läser eller läste franska så betyder "un jour comme ça" på svenska "en dag som denna". Ni vet vad de säger, man lär sig något nytt varje dag. Och med det sagt så ska jag nu avsluta kvällen med min nybakade passionsfruktcheesecake, en kopp te och Betapet!

Au revoir mes amis!

På den där lilla pricken ska jag bo!

RSS 2.0