Lördagslugn

Jag tycker att den här dagen har känts lite väl seg. Kan bero på att jag varit ganska rastlös i allmänhet. I brist på saker att göra så har jag suttit och sträckkollat på "Sveries Mästerkock". Emellanåt har jag även hunnit med att baka bröd och klippa mig. Klippningen gick bra och det gick på ett helt okey pris för att vara här (ca 240 kr = billigt jämfört med Sverige). Frisörskan var väldigt trevlig och pratade långsamt och tydligt så att jag skulle förstå. Vi kom också överens om att stället jag klippte mig på sist var hemskt eftersom de hade klippt lagrena helt åt helvete, och dessutom snett. Men hon räddade upp det igen. Hurra! Jag är nöjd med grundklippningen, men stylingen hon gjorde efteråt var inte så kosher enligt mig. Det låg så mycket 90-tal över det.

Beträffande brödet så använde jag en alldeles för stor form, så det fick inte chansen att jäsa på höjden, och då vart det plattare än beräknat. Jag var tvungen att ta ut det innan det blivit klart också eftersom det höll på att bli bränd på utsidan på grund av den platta formen. Men det var gott ändå! Ska göra det rätt nästa gång. Receptet fick jag av den här pinglan.

Ikväll har vi även myst till det med film och popcorn. Vi såg "Intouchables" som jag sett på bio tidigare med gänget. Nu kunde vi dock välja undertext till, så det var mycket mer som jag förstod nu som jag hade missat sist. Mycket bra film. Nu blir det nog en Seinfeld innan läggdags! Puss o kram!


Russinlimpa!

Nya frillan! Ser lite stökigt ut på bilden, försökte medvetet förstöra stylingen lite.

Jag målade förresten naglarna häromdagen också i en vårfräsch färg!

Såhär såg det ut under våran Earth Hour; vi åt middag! Frankrike visade sig inte vara ett så entusiastisk land som Sverige gällande att släcka lamporna, men jag lyckades övertala mina medmänniskor i alla fall. Mysigt var det!

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Ah coolt du bakade brödet, blev det gott? :D Mitt blev också ganska platt, funderar typ på att göra dubbel sats nästa gång, det är trevligt med bröd man kan skära i stora skivor. Och jag har hört att Intouchables ska vara fett bra, den har slutat gå på bio eller?



Haft en bra helg?

Kram Linnéa

2012-04-02 @ 18:18:24
URL: http://litenpil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0