Månday

Väldigt trött. Det är vad jag är just nu. Har väl egentligen varit det hela dagen, men nu är jag sådär mysigt trött. Hade egentligen kunnat lägga mig omedelbums om det inte var så att det ska hållas en viktig Skype-konferans om en stund. Tror jag? Om nu alla kunde vara på plats.

Imorgon blir det mycket som ska hinnas med. Och det ser jag framemot! Jag gillar att hålla mig sysselsatt. Hejsvejs så länge!

Kommentarer
Postat av: Linnéa

ett recept kommer lastat: http://www.tasteline.com/Recept/Russinlimpa



Ta det lite försiktigt med sockret, den blev ganska söt, särskilt med russin i. Man skulle säkert kunna strunta i sockret i det hela tat. Kanske lite mer mjöl ohc bakpulver, den reste sig inte så mycket. Dock blev den sjuuukt saftig, så, du kanske ska följa receptet. Haha du gör som du vill :D



Tack det är bra, är lite osäker på vad jag ska laga till middag idag, vi har massa blomkål som måste göras något av. Men annars mår jag fint :) Har du gottat dig i svenska gosaker på senaste tiden? Är aaaviiis vill också hem

2012-03-20 @ 08:23:18
URL: http://litenpil.blogg.se/
Postat av: Linnéa

sv:



Nu fan svaras det snabbt här!! Jag trixade ihop min egen filmjölk haha, tog en dl mjölk, en dl naturell yoghurt och lite crème fraîche. Crème fraîche kanske inte behövs, ta hellre vanlig naturell yoghurt bara. Och jag har ingen aning om jag använde grahamsmjöl, men det var mörkare än vetemjöl iallafall ;)



Jag gjorde en fisksoppa med blomkål ohc curry osv, luktar iallafall gott! Åh jag är så avis… Natuuurgoodis…. Fan finns inget bättre!

2012-03-20 @ 10:07:13
URL: http://litenpil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0